Praktisk information

Här har vi samlat praktisk information om hur du anmäler dig till konferensen, vad som gäller med boende, resor, och mat. Saknar du någon info? Kontakta oss: fs@sac.se eller 08-522 45 635

Anmälan

OBS, anmälningstiden har gått ut. Konferensen är fullbokad med närmare 80 anmälda deltagare. Eventuellt kan lediga platser tillkomma efter avhopp.

Boende

SAC står för boende i delat rum på STF Malmö City Vandrarhem.

Meddela om du har särskilda önskemål på vem du vill dela rum med. Det finns dubbel, trippel, och fyrbäddsrum. Lakan och sängkläder finns, men ta med egen handduk.

Incheckning från kl 15:00 fredagen den 8 november. 

Utcheckning senast kl 11:00 söndagen den 10 november.

Frukost serveras på vandrarhemmet från kl 07:30.

Adress: Rönngatan 1, Malmö.

STF Malmö Citys hemsida.

Resa

Resa till och från Malmö bokar du själv. SAC står för resekostanden. Ersättning utbetalas mot uppvisande av kvitto/biljett. Billigaste resealternativet gäller.

Du kan välja om du vill komma till Arbetarfilmfestivalens invigning på fredagen kl 19:00 eller om du vill komma först när SAC:s interna program börjar kl 09:00 på lördagen. Incheckning på vandrarhemmet är möjlig från kl 15:00 på fredagen.

Den sista programpunkten för branschkonferensen slutar kl 15:00 på söndagen, men det kommer även att hållas ett panelsamtal som vi varmt rekommenderar mellan 15:30 och 16:30 om facken framtid med deltagare från SAC.

Se programmet för mer info om schemat. 

Vi kommer att skicka ut ett bekräftelsemejl i oktober och be alla som har anmält sig att meddela tider för ankomst och avresa.

Mat

SAC står för mat under hela helgen.

Frukost finns på vandrarhemmet för de som bor där.

Lunch äter vi tillsammans med deltagare från andra konferenser i ABF-huset (där branschkonferensen hålls).

Vi håller på att hitta en lösning för middag på fredag och lördag kväll. Troligtvis kommer det finnas en popup-restaurang på Panorna (där filmfestivalen hålls). Vi ska försöka ordna med middagskuponger som kan lösas in mot en måltid. Alla deltagare kan då själva välja när de vill gå och äta på eftermiddagen/kvällen.

Maten kommer vara vegetarisk med veganska alternativ. Om du inte redan har meddelat allergier vill vi att du hör av dig till oss.

---

Tillbaka