Vill du organisera SAC:s kvinnokonferens 2020?

SAC Syndikalisterna söker dig som är medlem och icke-man och vill vara deltidsanställd för att arrangera vår nationella kvinnokonferens den 8 mars 2020.

Anställningen sträcker sig från den 1 november till den 31 mars och motsvarar 15% av heltid. Lönen är densamma som för våra funktionärer, alltså 26 700 kr per månad för heltid. Du väljer själv hur du fördelar din arbetstid.

Uppdrag kvinnokonferens 2020

SAC:s kvinnokonferens är en separatistisk konferens för kvinnor, icke-binära och andra icke-män. Både medlemmar och icke-medlemmar får ta del av föredrag och workshops med forskning, strategier och arbetsmetoder i separatistisk kamp. Målet är att bygga gemenskap och att tillsammans hitta metoder för organisering.

Du som söker är icke-man och medlem i en lokal samorganisation (LS) av SAC. Du får gärna ha erfarenhet av att arrangera evenemang tillsammans med andra, och det är särskilt meriterande med erfarenhet av marknadsföring. Uppdraget innebär stor frihet att själv forma konferensens innehåll. Vi ser därför gärna att du  skriver några rader i ansökan om din vision för konferensen.

I uppdraget ingår att planera och arrangera konferensen, marknadsföring samt att leda utvärdering och uppföljning. Du kommer att jobba i samverkan med SAC:s funktionärer och centralkommitté. Tjänstens och konferensens geografiska placering är flexibel.

Skicka ansökan till: ck@sac.se senast den 15 oktober