Tillsammans kan vi stoppa nazisterna

Nätverket Linje 17:s demonstration i Kärrtorp idag attackerades av nazisterna i SMR.

Kärrtorp har den senaste tiden haft problem med en ökad nazistisk närvaro, och det här var de boendes svar  - att bjuda in till en bred demo för folk i området. Tusen pers slöt upp-unga, barnfamiljer och äldre.

Deltagarna hjälpte tillsammans åt att köra bort nazisterna som attackerade med flaskor, sten och smällare.Vi behöver organisera oss tillsammans mot de högerextremisternas attacker, ingen kommer göra det åt oss.

Vi skickar vår uppskattning till dem som gjorde demonstrationen möjlig, alla som deltog och de som såg till att den kunde fortsätta. Bra jobbat! Ni har visat att det är möjligt att stoppa nazisterna.

Vi behöver hålla ihop och lita på varandra och vår gemensamma styrka. När nazister attackerar oss, våra barn och våra gamla - behöver vi sätta hårt mot hårt. Ingen annan kommer göra jobbet åt oss.

I kristider värvar nazisterna. De spelar på folks rädsla att få det sämre, och letar syndabockar. Det är viktigare än någonsin att vi är kompromisslösa och tydliga om vad som är sant.

Vi som jobbar har mer gemensamt med folk som jobbar-oavsett var de kommer ifrån-än dem som har den ekonomiska och politiska makten.

Arbetarklassen har ingen nation!

/

Liv Marend

SAC:s generalsekreterare