Fira 1 Maj med SAC Syndikalisterna

Fira 1:a maj med SAC-syndikalisterna! Våra Lokala Samorganisationer arrangerar firanden på följande orter.

Luleå

I Luleå firar Luleå LS av SAC 1 maj på kvällen tillsammans med (och på) Föreningsgatan 7. Vi tittar på film (Joe Hill och Animal Farm). Vi äter god och billig mat lagad av Veganskt Folkök. Den fantastiska Madde spelar och sjunger Joe Hill och Luleå LS ståtar med ett spännande bokbord samt bjuder på kaffe, te och saft. Och givetvis popcorn till filmerna. Anmäl dig gärna på Facebook-eventet!

Umeå

Demonstrerar med enad vänster på 1:a maj, grusplanen vid Mimerskolan 13.00. Facklig festival 4-5 maj. SAC:s generalsekreterare deltar.

Gävle

Paroll: Krig mellan klasser-fred mellan folk. Torgmöte Rådhustorget 12–12.30. Gårdsfirande: Joe Hill gården 13.00–16.00 tal, musik, mat, umgänge, bokbord och utställning. Arr: SUF-Gävle och Gävle LS

Uppsala

Vi samlas 12:30 i Engelska Parken (sydost om Carolina), och avmarschen sker en timme senare, 13:30. Torgmöte kör vi en halvtimme senare, 14:00 på Celsiustorget.

Stockholm

Paroll: Vi har rätt! Syndikalistisk 1:a maj. Samling 11.00 Sergels torg.

Norrköping

Kom och fira 1 maj med fackföreningen Norrköpings LS av SAC! Parollen för i år: "Kämpa tillsammans - för en stridbar arbetarrörelse" Frukost: SUF Norrköping arrangerar revolutionär frukost kl 10:30 i Norrköpings LS lokal på Trädgårdsgatan 16. Demonstration: Samling kl.12.00 på Tyska torget. Demonstrationen avgår ca 12.30 med slutmål Norrköpings Konstmuseum, där tal kommer att hållas. Parkhäng: Efter att talarna har pratat klart och det sedvanliga sjungandet av Internationalen klarats av, beger vi oss till Vasaparken för att grilla och umgås under kamratliga former. Ta med något att grilla så står LS för grillen!

Göteborg

Fira årets 1:a maj med syndikalisterna i Göteborg! Samling 12.00 på Masthuggstorget. Avmarsch 13.00 mot Bältesspännarparken.

Malmö

Malmö LS deltar i Revolutionär 1:a majs arrangemang, samling 14.30 på Möllevångstorget.